CWO Consultancy - logo

Marketing & Media

De fan centraal stellen in je marketingstrategie

Wij helpen jou om middels de juiste marketingstrategie jouw merk te koppelen aan al het moois wat sport te bieden heeft.

Marketing

De fan centraal stellen in je marketingstrategie

Wij helpen jou om middels de juiste marketingstrategie jouw merk te koppelen aan al het moois wat sport te bieden heeft.
CWO Consultancy - COCA Cola - vliegtuig

Coca-Cola , 1996 - 1998

Director Marketing Football
CWO - Consultancy - Coca-cola - sponsoring
CWO Consultancy - wereldbeker - voetbal
CWO Consultancy - diensten - marketing - pictogram

Een 360 graden marketing aanpak

CWO Consultancy & Marketing stelt de fan (consument) in al haar plannen centraal; zonder fans, geen sport, muziek of cultuur. Vanuit haar jarenlange ervaring weet CWO Consultancy & Marketing als geen ander welke trends er spelen bij de fans en hoe hierop te anticiperen met effectief beleid voor de korte en de lange termijn. Gedreven, ambitieus en innovatief. Met een 360 graden aanpak weet het bedrijf telkens weer gebruik te maken van de juiste branding-mix, mede door de inzet van verschillende multi-, traditionele-, online- en social media. Wanneer alle facetten in kaart zijn gebracht en in een compact plan zijn verwerkt, kun je spreken van een geïntegreerde aanpak die voldoende prikkels uitzendt om succesvol te zijn.

Ontdek hoe wij Southampton hebben geholpen bij hun marketingstrategie

We verbeterden de positie van Southampton FC met een doordachte marketingstrategie. Onze diepgaande analyse van fanbehoeften en trends leidde tot een geïntegreerd plan. De club bloeide op met een vernieuwde identiteit. Onze inzet voor de supporters en inzicht in de markt speelden een cruciale rol in het succes van Southampton FC

CWO Consultancy - partners - logo - Southampton- wit

Vertrouwd door een divers aantal organisaties

Samen een project starten, toe aan advies op maat of heb je een ander vraagstuk of uitdaging?

Wij helpen je graag verder.

CWO Consultancy - podcast - sportclash

Sportclash

Dé podcast over een spraakmakende mix van sport, media, marketing en een snufje politiek