CWO Consultancy - logo

toto dart kings

De crème de la crème van het Nederlandse darten heeft zich verenigd in één krachtig team: de TOTO Dart Kings. Dit elitegezelschap, bestaande uit toppers zoals Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld, Dirk van Duijvenbode, Danny Noppert, Vincent van der Voort en Gian van Veen, bundelt zijn krachten voor de komende jaren onder het vaandel van TOTO Dart Kings.

Dit gloednieuwe dartteam, geïnitieerd door Chris Woerts, is een unieke samenwerking tot stand gekomen tussen TOTO en vijf vooraanstaande Nederlandse darters. Hierdoor krijgt het team professionele ondersteuning op het gebied van voeding, fitheid, training en mentale weerbaarheid, waardoor de spelers zich volledig kunnen richten op hun wedstrijden en toernooien. Dit betekent dat de spelers volledig ontzorgd worden en zich kunnen concentreren op hun prestaties op het dartbord.

Bovendien staat het TOTO Dart Kings-team in de schijnwerpers met uitgebreide media-aandacht, zowel in gedrukte media, online platforms als op televisie. De spelers fungeren als ambassadeurs en zullen een belangrijke rol spelen in het promoten van het team. TOTO is trotse naamgever van het team, gesteund door partners zoals Keukenconcurrent en Robey.

CWO Consultancy - toto dart kings - logo

Meer weten over de crème de la crème van het Nederlandse darten?

CWO Consultancy - podcast - sportclash

Sportclash

Dé podcast over een spraakmakende mix van sport, media, marketing en een snufje politiek